Pijani vozač autom udario u štand na Božićnom sajmu i naručio još jedno piće

Muškarac se autom zaleteo u štand na Božićnom sajmu u Nemačkoj jer je, po svemu sudeći, popio previše kuvanog vina pre nego što se vratio po još jedno piće.
Pijani vozač autom udario u štand na Božićnom sajmu i naručio još jedno piće
Foto: Pixabay
Pijani vozač je odvezao automobil od štanda tek nakon što je naručio još jednu čašu kuvanog vina, rekla je policija u saopštenju objavljenom u subotu.
 
Pedesetčetvorogodišnjak je potom parkirao automobil u blizini mesta nesreće, baš kad je policija stigla na mesto događaja u Hojbahu, na jugu Nemačke.
 
Preti mu kazna, dodaje se u policijskom saopštenju. Lakše je povređen muškarac koji je radio na štandu u koji se pijani vozač zaleteo u petak uveče.
 
Policija je navela da je u nesreći prouzrokovana šteta od 4.000 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.