FOTO: Bojsi iz "Mućki" i ekipa "Državnog posla" snimali zajedno u Beogradu

Britanski glumac Džon Čalis, koji je građanima Srbije najpoznatiji kao Bojsi iz "Mućki", u Beogradu se družio sa ekipom Državnog posla, Torbicom i Čvarkovim.
"Bojsi" je toliko bio oduševljen ovim susretom da je na tviteru sa svojim fanovima podelio fotografiju i utiske sa zajedničkog snimanja i pohvalio brkove Dragana Jove Torbice.
 
 
Inače, Džon Čalis u Beogradu snima dokumentarac "Kako je biti Bojsi u Beogradu" za inostrano tržište.
 
Bojsi je prethodnih dana potpisivao svoje knjige i družio se sa fanovima u Beogradu. Takođe, održao je i jezičku radionicu na Filološkom fakultetu u glavnom gradu Srbije, a u razgovoru sa studentima i profesorima tema je bila je i jedna od najpopularnijih serija na ovim prostorima.
 
Između ostalog, tokom svog boravka u Beogradu, posetio je i Muzej automobila, gde se divio kolekciji, ali i fotografisao pored replike čuvenog trotočkaša braće Troter. Upravo u ovom muzeju slikao se sa ekipom Državnog posla.
 
Ovo nije prvi put da Džon Čalis dolazi u Beograd, a ovaj put u prestonici će ostati više dana.
  • DarkKnight

    04.02.2020 02:43
    @Dejan
    Da posle posla da se malo razonodimo pet minuta i nastavimo sve po starom.
    Cutimo, pravimo se ludi kako nista nije bilo i kako je sve super. Nasli smo sebi izgovor da se oslobodimo odgovornosti i ne uradimo nista za dalje po pitanju afera i stanja u Srbiji.

    Inace Drzavni posao je presao sa jednog drzavnog posla na drugi to jest sa RTV na Supernova. Toliko o drustvenoj odgovornosti i licemerju autora.
  • D

    03.02.2020 09:35
    @Istina...
    Klasično, samo da se pljuje i to prostim rečenicama deteta u petom razredu osnovne škole.
    Ako misliš da je nešto teško sr*nje, onda potkrepi argumentima. Objasni drugima.
    A ne samo da njaške. A možda tvoj nivo nije dostigao taj humor. Možda je do tebe.
    I to se može promeniti, samo ako hoćeš
  • Budisavcanin

    03.02.2020 07:36
    Budisava je uz vas!!!!Pruga gotova za Rumuniju:):):):):):)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.