Biciklom prešao 800 kilometara da bi stigao na venčanje, policija ga sprečila da se oženi

Jedan mladoženja u Indiji prešao je više od 800 kilometara na biciklu kako bi došao na venčanje u svom rodnom gradu, ali je stavljen u karantin pre nego što je izgovorio "da".
Biciklom prešao 800 kilometara da bi stigao na venčanje, policija ga sprečila da se oženi
Foto: Pixabay
Policija ga je zaustavila pre nego što je stigao na odredište, nakon čega je stavljen u karantin.
 
Sonu Kumar Čuhan, star 24 godine, rekao je za CNN da je trebalo da se venča 15. aprila u svom rodnom gradu u državi Utar Pradeš.
 
Njega je uvođenje mera karantina zateklo u gradu u Pendžabu u kojem radi u jednoj fabrici, oko hiljadu kilometara udaljenom od mesta venčanja. Nakon dužeg razmišljanja i razgovora sa prijateljima, Sonu i njegova tri druga rešila su da krenu na put dug skoro hiljadu kilometara vozeći bicikl.
 
Nakon nedelju dana danonoćne vožnje, samo dva dana pre venčanja i na 150 kilometara od odredišta, Sonua i njegove prijatelje zaustavila je policija. Vlasti im nisu dozvolile da nastave put i sva četvorica muškaraca stavljena su u karantin u kojem će ostati 14 dana.
 
Indija je 24. marta uvela mere karantina, a one će biti na snazi do 3. maja.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Najudaljenije mesto na svetu traži radnike

"UK Antarctic Heritage Trust", ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antarktiku, zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva