FOTO: Ofarbali grad u plavo zbog Štrumfova

Huskar, malo mesto sa 250 stanovnika na jugu Španije, nedaleko od Malage, bukvalno je poplavelo zbog Štrumfova.
Huskar, malo mesto sa 250 stanovnika na jugu Španije, nedaleko od Malage, bukvalno je poplavelo zbog Štrumfova.

Naime, Soni je to mesto odabrao za svetsku premijeru filma "Štrumfovi 3D" pa je sve ofarbano u plavo. Film u kojem Gargamela glumi Henk Azaria, a Kejti Peri daje glas Štrumfeti, u bioskope stiže krajem jula ove godine.

Za farbanje Huskara u plavo bilo je potrebno oko 4.200 litara boje, a četke u ruke je uzelo 12 do tada nezaposlenih meštana, kojima je ova ideja filmskih producenata dobro došla za punjenje kućnog budžeta.

Za ovaj potez trebalo je tražiti posebno odobrenje andaluzijske vlade, kao i lokalne biskupije, jer je poplavela čak i lokalna crkva, ali dobili su sve potrebne dozvole.

Načelnik mesta, David Fernandez Tirado, kazao je kako ovo farbanje sela meštane jako raduje, a kako njega u šali sad zovu Veliki Štrumf.

  • Gillan

    12.06.2011 23:29
    Sudeci po onom bezveznom clanku u ''Zanimljivostima'' od pre neki dan, ovo selo je leglo fasizma. :D
  • 12.06.2011 22:13
    interesantno,fantasticno
    Fotka cetvrta po redu od dole je fantasticna...
    plavo nebo,beli oblaci a plavo selu u kotlini zelenila
  • Aca Banjac

    12.06.2011 09:33
    Moleri
    Nas su poceli da farbaju jos od 2000-te...i nisu prestajali ...i jos uvek nas farbaju...a sad pocinju da farbaju EU...kako su namazani i njih ce da prefarbaju

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.