Londonski muzej kupio balon "beba Tramp", mogao bi da postane deo stalne postavke

Balon s likom bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa, koji je leteo iznad Parlamentarnog trga u Londonu 2018. godine tokom posete tada prvog čoveka SAD-a Velikoj Britaniji, pronašao je novi dom. Kupio ga je muzej u Londonu.
Balon s Trampovim likom je visok šest metara. Iz muzeja je saopšteno da je balon "izvanredna i domišljata ideja", te da predstavlja "odgovor stanovnika Londona".
 
Moguće je da će u budućnosti balon biti deo postavke.
 
Kreatori balona su rekli da žele da balon bude "podsetnik na politiku otpora koja se dogodila tokom Trampovog mandata". S druge strane, iz muzeja su poručili da nemaju veze s politikom i da nemaju uvid u stanje politike u SAD-u, nego da ga smatraju tipičnim britanskim odgovorom na satiru.
 
"Mnogo se služimo humorom i šalimo sa političarima. Ovo je bukvalno veliki primer toga", navode iz muzeja.
  • BV

    22.01.2021 22:43
    Eto im ga sad Bajden.
    Prvi dan je izbacio bistu Vinstona Cercila iz ovalne sobe .
  • Oko Grom

    22.01.2021 12:43
    Komedija
    Jadni Tramp dobar i pošten bez rata.
    Dva loša jeb#še miloša....
    Isti scenario kao u bih, i izbori 26 g krađe izbora
    U dodika !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.