Rasprodate sve rukavice kakve je Berni Sanders nosio na inauguraciji

Sve rukavice kakve je nosio senator Berni Sanders na inauguraciji predsednika Džoa Bajdena rasprodate su, rekla je nastavnica iz Vermonta koja ih je napravila.
Ona je navela da je dobila mnogo zahteva ljudi koji žele da kupe iste takve štrikane rukavice, ali da ih više nema, prenosi CNN.
 
"Hvala na svim interesovanjima za Bernijeve rukavice", napisala je Džen Elis na Tviteru i dodala da je polaskana time što ih je Sanders nosio na inauguraciji.
 
Ona je pre nekoliko godina tokom kampanje poklonila Sandersu rukavice, ali, kako kaže, nije očekivala da će ih nositi u svečanim prilikama kao što je inauguracija predsednika.
 
Slika sa inauguracije na kojoj Sanders sa prekrštenim rukama u štrikanim rukavicama postala je veoma popularna na internetu, o čemu opširnije na OVOM LINKU.
  • Lemi

    23.01.2021 21:48
    90% kongresmena u USA iz redova Demokrata i Republikanaca su dolarski milioneri. Njih zanima samo profit bogatih, niza klasa u USA ih ne zanima. To svakome treba da bude jasno kada se prica o Americkom ravnopravnom drustvu i americkom zdravstvenoj zastiti.
  • ...

    23.01.2021 19:30
    to je doktor kon kakav sanders
  • ZX

    23.01.2021 16:53
    Mase
    Narod se pali na sve i svašta, samo im treba nešto gurnuti pod nos. Inače poštujem Bernija, i nemam ništa protiv rukavica.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.