Otkud Berni Sanders na Štrandu?

Američki političar, nekadašnji senator i nesuđeni predsednički kandidat Berni Sanders "ležernim" stajlingom skrenuo je na sebe pažnju tokom inauguracije novoizabranog predsednika Džoa Bajdena.

Ono što je najviše privuklo pažnju javnosti jesu Sandersove rukavice koje mnogi smatraju neprikladnim jednom tako bitnom događaju kao što je inauguracija. Čitava odevna kombinacija Sandersa je, prema mišljenju većine korisnika društvenih mreža, prikladnija "šetnji po parku" nego jednoj ovakvoj vrsti događaja.

Naravno, čitava situacija inspirisala je korisnike, pre svega Tvitera, da počnu sa pravljenjem različitih "mimova" u vezi sa Sandersovim stajlingom.

Jedan od svakako originalnijih prikazao je Bernija Sandersa u pomenutoj odevnoj kombinaciji na poznatoj novosadskoj plaži Štrand.

Tviteraši su Sandersa u pomenutom stajlingu "ubacivali" i u različite istorijske kontekste.

Evo i primera kako je Berni završio i u crtanom filmu.

 

Bivši senator na žičari.

 

Ovo je prava slika Sandersa sa same inauguracije.

 

  • Dada

    23.01.2021 19:26
    Čedo kapitalizma
    Koliko bezličan moraš biti da ti Senders bude infulenser?
  • V5

    21.01.2021 19:02
    Sanders je ok
    Što se tiče slike: Besposlen pop i jariće krsti. Što se tiče Sandersa: Svaka mu čast (ne zbog rukavica).
  • Gagarin

    21.01.2021 18:22
    Da su im Berni i Tulsi umesto Bajdena i Haris... gde bi im bio kraj... ovako, sve po starom, dok ne eksplodira. Demokratska stranka je prcija Klintonovih, kojima su jedino bitni oni sami.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.