Majice s viralnom fotografijom Bernija Sandersa, prihod u humanitarne svrhe

Poza, fizički razmak, modna kombinacija sa živopisnim rukavicama... sve je to doprinelo da fotografija senatora Bernija Sandersa s inauguracije novog američkog predsednika Džoa Bajdena postane internet senzacija.
Fotografija na kojoj sedi prekrštenih nogu postala je mim, a njegov stil odevanja prozvan je ‘mrzovoljnim šikom’.
 
Sandersovi saradnici iz kampanje odlučili su da u prodaju puste duks sa sada već legendarnom fotografijom "mrzovoljnog Bernija" koja je nadahnula nebrojene mimove, a sav prihod od prodaje namenjen je organizaciji "Meals on Wheels" koja deluje u senatorovoj matičnoj državi Vermontu i osigurava besplatne obroke za osobe mlađe od 60 godina s hroničnim oboljenjima i invaliditetom.
 
Crni pamučni duks košta 45 dolara.
 
Čini se da je popularan jednako kao i mim jer je trenutno, zbog velike potražnje, rasprodat, stoji na internet stranici putem koje se naručuje. Potencijalni kupci upozoreni su da će možda morati da čekaju i do osam nedelja na njenu isporuku.
 
 
Brojne su pohvale na račun ovog poteza na društvenim mrežama.
 
"Kako ne voleti simpatičnog Bernija Sandersa koji prodaje sportsku majicu s mimom, a 100 odsto prihoda ide u humanitarne svrhe", jedan je od komentara.
 
"Pa ja sam samo sedeo, nastojeći da se ugrejem i obratim pažnju na ono što se oko mene događa", rekao je Sanders, uz osmeh, u emisiji Lejt najt šou.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.