Prodaje se lutka Bernija Sandersa, ljudi za nju nude i 15.000 dolara

Fotografija američkog senatora Bernija Sandersa sa inauguracije predsednika Džozefa Bajdena apsolutni je hit poslednjih dana na internetu, a jedan srećni ponuđač sad može da dobije šivenu lutkicu njegove poze izrađenu u čast popularnom mimu koji je obišao svet.
Jedinstvena lutka na aukciji je na iBeju, a prodavačica Tobi King obećava da će sav novac od prodaje proslediti humanitarnoj organizaciji "Meals on Wheels America".
 
"Razgovarala sam s još jednim zanatlijom koji mi je rekao da je Berni upravo prodao neke dukseve i sav prihod donirao organizaciji Meals on Wheels u Vermontu i znala sam da je to ono što želim da uradim sa lutkom koju sam napravila. Zbog pažnje koju sam izazvala, znala sam da će organizacija dobiti dobru donaciju", rekla je King.
 
Početna ponuda za ručno izrađenu lutku u subotu iznosila je samo 99 centi, ali do ponedeljka je artikl imao više od 149 ponuda od kojih su neke bile iznad 15.000 dolara.
 
"Senator Sanders već dugo je jedan od najvećih zagovornika organizacije i neverovatno je videti kako njegov neočekivani trenutak nadahnjuje druge da se pridruže borbi za rešavanje gladi i izolacije starijih osoba", rekla je za CNN Dženi Jang, potpredsednica za komunikaciju organizacije "Meals on Wheels America".
 
King iz Korpus Kristija u Teksasu lutku je bazirala na svojoj prethodnoj izrađenoj u čast Sandersa, još dok je bio kandidat na izborima. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.