Američkom meteorologu vraćen novčanik koji je izgubio pre 53 godine

Nekadašnji meteorolog američke mornarice doživeo je prijatno iznenađenje kada mu je vraćen novčanik koji je izgubio pre 53 godine, i to na Antarktiku.
Američkom meteorologu vraćen novčanik koji je izgubio pre 53 godine
Foto: Pixabay
Pol Grišam, sada 91-ogodišnjak, nije se ni sećao tog gubitka kada su ga nepoznati ljudi kontaktirali da bi mu novčanik poslali poštom, piše list San Dijego junion-tribjun.
 
Novčanik je nađen 2014, u trenutku rušenja naučne baze na ostrvu Ros, gde je Grišam bio stacioniran od oktobra 1967. do novembra 1968.
 
Novčanik je bio skriven iz ormana i u njemu su bili, pored ostalog, Grišamova mornarička identifikaciona kartica, vozačka dozvola, priručnici za postupanje u slučaju biološkog ili hemijskog napada i bon za pivo.
  • Ana

    07.02.2021 08:44
    Novosadjanka
    A šta da očiste? Možda prašinu na Antarktiku i to iza ormara?
  • Mo

    07.02.2021 03:11
    bruka
    46 godina nisu pomerili da očiste iza ormara :D

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti