Izvučeni njihovi loto brojevi, ali ostali bez 182 miliona funti

Rejčel Kenedi (19) i Lijam Mekrohan (21) iz Hertfordšajra igrali su iste brojeve pet nedelja zaredom i upravo su ti brojevi izvučeni u petak, ali na njihovu žalost uplata za tu nedelju ipak nije izvršena.
Izvučeni njihovi loto brojevi, ali ostali bez 182 miliona funti
Foto: Pixabay
Na svom nalogu Rejčel je imala aktiviranu automatsku uplatu listića svake sedmice, ali kako ona prošle nedelje nije imala dovoljno novca na računu, uplata nije izvršena.
 
Ipak, aplikacija na kojoj je imala unetu svoju kombinaciju pokazala da su njeni uobičajeni brojevi dobitni i ona se ponadala da su postali milioneri.
 
"Na aplikaciji je pisalo 'dobitna kombinacija' i pomislila sam da smo osvojili džek pot. Pozvala sam Lijama i mamu u sobu i oni isto nisu mogli da veruju. Pozvala sam broj lutrije misleći da sam osvojila 182 miliona funti, ali oni su mi rekli da imam ispravne brojeve, ali da nisam imala dovoljno novca na računu pa moj trajni nalog za uplatu listića nije mogao biti izvršen. U jednom trenutku bila sam na vrhu sveta, a kada smo saznali šta se dogodilo, Lijam se iznervirao više od mene", priča Rejčel za "The Sun".
 
Lijam je već počeo da planira šta će s novcem, ali onda su saznali neugodnu vest.
 
"Ona je bila prilično opuštena, ali ja sam u glavi već potrošio sav novac. Sasvim me je slomilo kada je čovek preko telefona rekao da uplata nije prošla. Već sam zamišljao našu kuću i auto iz snova, iskreno, malo me je ponelo", priznao je Lijam.
 
Rejčel sada misli da su brojevi koje su dosad igrali nesrećni i odlučili su da odaberu druge za sledeće izvlačenje.
 
"Igrali smo iste brojeve pet nedelja zaredom, ali zapravo imamo dve kombinacije brojeva koje igramo. Jedna kombinacija su naši porodični rođendani, a druga su slučajno odabrani brojevi i baš je ta kombinacija bila dobitna. Te brojeve više nećemo koristiti. Nikada nisam ništa osvojila i baš nemam sreće kada se radi o takvim stvarima", zaključuje Rejčel.
 
"Njihov" džek pot "Euromillionsa" osvojio je dobitnik u Švajcarskoj.
  • Musa kesedzija

    04.03.2021 12:38
    Sladoled
    Koje su ovo gluperde.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.