Indonežanin zaražen koronom prerušio se u svoju ženu da bi ušao u avion

Indonežanin zaražen korona virusom ušao je na domaći let prerušen u sopstvenu ženu, sa nikabom koji mu je prekrio lice, lažnim dokumentima na njeno ime i negativnim PCR testom.
Indonežanin zaražen koronom prerušio se u svoju ženu da bi ušao u avion
Foto: Pixabay
Indonežanska policija je navela da je stjuardesa na letu kompanije Sitilink od Džakarte do Tenratea u provinciji Severni Maluku u nedelju primetila da se čovek presvukao u toaletu.
 
"On je kupio avionsku kartu sa imenom supruge i doneo identifikacioni dokument, rezultat PCR testa i potvrdu o vakcinaciji sa imenom svoje supruge. Svi dokumenti su bili na ženino ime", rekao je šef policije Ternatea Aditja Laksimada posle hapšenja čoveka pri sletanju.
 
Policija ga je odvela da ga testira na kovid19, a rezultati su bili pozitivni. Čovek je trenutno u samoizolaciji kod kuće i policija je navela da će se istraga nastaviti.
 
Indonezija prolazi kroz najgori skok zaraze korona virusa u Aziji sa 33.772 potvrđenih slučajeva i 1.383 smrtnih slučajeva u poslednja 24 časa. Ukupan broj prijavljenih slučajeva je 2,9 miliona sa 77.583 umrlih.
 
Restrikcije o putovanjima koja nisu neophodna uključujući i obavezni negativan test na korona virus i javna okupljanja su zaoštrena tokom praznika Ejd al-Adha sledeće nedelje.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Najudaljenije mesto na svetu traži radnike

"UK Antarctic Heritage Trust", ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antarktiku, zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva

Pentagon: Nema dokaza o vanzemaljcima

Pentagon je objavio novi izveštaj koji se nadovezuje na objavu iz 2022. da tada novoosnovani Sektor za rešavanje anomalija svih domena (AARO) nije pronašao dokaz koji bi ukazao na vanzemaljce.