VIDEO Skejtovi premazani krvlju Tonija Houka razgrabljeni

Sportisti su navikli da "krv, znoj i suze ostavljaju na terenu", ali skejter Toni Houk je otišao korak dalje i svojom krvlju premazao stotinu skejtbordova, koji su munjevitom brzinom rasprodani.
Profesionalni skejter Toni Houk je u saradnji sa kompanijom "Liquid Death" (Tečna smrt) donirao krv kojom je premazano 100 skejtbordova.
 
"Da, na ovim skejtbordovima je zaista prava krv Tonija Houka. I da, prvo smo je sterilisali. Sada posedujete svoj vlastiti komad 'Birdmena'. Iako bi to moglo da učini svet boljim mestom, nikada ne koristite ove bordove da napravite klonove Tonija Houka", stoji u objavi kompanije na društvenim mrežama.
 
U pratećem videu, Houk, koji je inače zaštitno lice tog brenda, epruvetu sa svojom krvlju meša sa limenkom crvene boje kojom će biti lakirani skejtbordovi.
 
Ovi skejtbordovi se lakiraju u postrojenjima u Kaliforniji, a svaki kupac dobija potvrdu o autentičnosti.
 
 
U kompaniji obećavaju da će 10 odsto profita donirati organizacijama koje se bore za čistiju životnu sredinu i smanjenje plastike u okeanima, kao i udruženju koje gradi skejtparkove u siromašnijim sredinama.
  • Normalac

    14.09.2021 18:25
    Bolest
    Kuda ide ovaj svet.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.