FOTO: U Hongkongu pokrenuta autobuska tura za spavanje

Svako ko uživa u spavanju tokom vožnje može da posvedoči koliko lagana vožnja i truckanje autobusa mogu da deluju umirujuće.
FOTO: U Hongkongu pokrenuta autobuska tura za spavanje
Foto: Pixabay

Kada mu se prijatelj požalio da ima problema sa spavanjem, marketinški menadžer hongkonške autobuske kompanije "Ulu travel", Kenet Kong, smislio je savršeno rešenje za one koji muče muku sa snom.

Autobuska tura za spavanje nudi putnicima jedinstvenu mogućnost da napune baterije tokom najduže autobuske rute u Hongkongu.
"Kada smo smišljali nove ture, video sam poruku svog prijatelja na društvenim mrežama da ne može da spava zbog stresa na poslu, ali da bez problema zaspi kada putuje autobusom. On nas je inspirisao da organizujemo ovu turu", rekao je Kong.
 
Za turu za spavanje cena karte kreće se od 13 do 51 dolara.
 
Autobus dabl-deker ima četiri različita tipa kabina, uključujući biznis i ekonomske kabine sa prigušenim zvukom, kabine sa proširenim prostorom za noge i one sa panoramskim pogledom na spratu.
 
 
Sve kabine podrazumevaju da putnici dobiju i besplatan poklon set za spavanje, koji sadrži masku za oči i čepiće za uši.
  • 002211

    22.11.2021 10:08
    A, paz' šta ja sve imam da ispričam za naše buseve, naročito Šidekspres...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.