Najgori šef ikad: Otpustio 900 radnika putem Zoom poziva, radnike optužio da kradu svojim neradom

Izvršni direktor kompanije Better.com Višal Gerg otpustio je više od 900 ljudi putem Zoom platforme, neposredno pred početak praznika u Sjedinjenim Američkim Državama.

"Ako ste na ovom pozivu, vi ste deo nesrećne grupe koja je otpuštena. Vaš radni odnos prestaje odmah", rekao je Gerg, a uvid u snimak razgovora imao je CNN. 

Gerg je potom rekao zaposlenima da će ih kontaktirati služba za ljudske resurse, koja će ih uputiti u detalje o otpremnini. 

Sve se dogodilo prošle srede, kada je saopšteno da kompanija koja se bavi hipotekama mora da otpusti oko devet odsto svojih radnika. 
 
Razlozi za otkaz bili su u vezi sa efikasnošću, produktivnošću i performansima radnika. Kasnije je objavljeno i da je Gerg optužio radnike da "kradu" od svojih kolega i klijenata tako što su neproduktivni i što rade samo dva sata dnevno. 
 
Ovaj izvršni direktor je i ranije bio umešan u kontroverze, što se može videti u mejlovima do kojih je došao magazin Forbs. 
 
"Vi ste prokleto prespori. Viste grupa glupih delfina, tako da prestanite. Prestanite. Prestanite. Prestanite odmah. Sramotite me", navodi se u jednom mejlu. 

Teme

POSAO
  • Daki

    08.12.2021 08:56
    Zreo za batine
    Dao im otkaz i još ih vređa govoreći im da su glupi delfini.
  • Miki

    07.12.2021 17:38
    Nisam ni morao da pogledam fotku , odmax sam pretpostavio da je neki Pakistanac j pitanju.
    Neverovatni su i nikada ne treba raditi u firmi gde su oni šefovi.... Cast malobrojnim izuzecima
  • /

    07.12.2021 17:31
    /
    jel neko procitao da su se bavili hipotekama- tako ce i nas masnikosa

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.