VIDEO: Stela Makartni oblači Mini Maus

Po prvi put u istoriji, Mini Maus će svoju kultnu crvenu haljinu sa tačkicama zameniti dizajnerskim odelom – pantalonama i odgovarajućom mašnom.
Čuvena Diznijeva mišica će privremeno obući plavo odelo sa crnim tačkama koje je dizajnirala Stela Makartni za proslavu 30. godišnjice Diznilenda u Parizu.
 
"Nova odeća će Mini učiniti simbolom napretka", kaže dizajnerka.
Tematski park će 6. marta obeležiti svoju treću deceniju novom predstavom ispred Zamka Uspavane lepotice, koji je nedavno ponovo otvoren nakon 12 meseci renoviranja.
 
Makartnijeva je rekla da je Mini uvek imala posebno mesto u njenom srcu i da je bila oduševljena što radi sa jednom, jedinom, legendarnom Mini Maus.
"Ono što volim kod Mini je činjenica da ona oličava sreću, samoizražavanje, autentičnost i da inspiriše ljude svih uzrasta širom sveta. Plus, ona ima tako sjajan stil", rekla je dizajnerka.
 
"Želela sam da Mini obuče svoje prvo odelo sa pantalonama u Diznilendu u Parizu, pa sam dizajnirala za nju – plavi smoking. Ovo čini Mini Maus simbolom napretka za novu generaciju. Nosiće ga u čast meseca ženske istorije, u martu 2022", dodala je Makartni.
 
 
Dizajnerka će takođe lansirati majicu Mini Maus kao deo njene saradnje sa kompanijom "Volt Dizni", a povodom Međunarodnog dana žena, 8. marta.
 
Kako navode iz Diznilenda u Parizu, Makartnijeva će takođe izdati ograničenu seriju proizvoda inspirisanu Diznijevim klasikom "Fantazija" iz 1940. godine, počevši od proleća.
 
I Mini i Miki Maus, zajedno sa ostatkom glumačke ekipe, uključujući Paju Patka i Patu, Šilju i Plutona, takođe će nositi nove kostime kreirane specijalno za proslavu godišnjice.
 
U promo-video snimku, likovi su "izašli na modnu pistu" kako bi pokazali svoje nove kostime.
 
 
Miki nosi odelo boje lavande i srebrne boje i cilindar, dok je Mini nosila reflektujuću ružičastu haljinu sa odgovarajućom mašnom i blistavu verziju svojih jarkožutih cipela.
  • 123

    29.01.2022 08:55
    Aha, sigurno nema veze sto je cerka Pola Mekartnija

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Najudaljenije mesto na svetu traži radnike

"UK Antarctic Heritage Trust", ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antarktiku, zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva

Pentagon: Nema dokaza o vanzemaljcima

Pentagon je objavio novi izveštaj koji se nadovezuje na objavu iz 2022. da tada novoosnovani Sektor za rešavanje anomalija svih domena (AARO) nije pronašao dokaz koji bi ukazao na vanzemaljce.