VIDEO: Da li su električni trotineti suviše tihi? Sada mogu zvučati kao ferari

U ponudi je sve, od zvuka električnog vozila do rafinirane melodije V12 motora.
VIDEO: Da li su električni trotineti suviše tihi? Sada mogu zvučati kao ferari
Foto: 021.rs
Električni trotineti su sve češća pojava na putevima, ali i na pločniku gde svojim nečujnim kretanjem predstavljaju opasnost za pešake. 
Segway sada nudi rešenje koje će učiniti saobraćaj bezbednijim. I zabavnijim, jer videti električni trotinet sa zvukom V8 motora nije baš nešto što očekujete. 
Radi se o simulatoru zvuka koji se nedavno našao u prodaji. Punim imenom Ninebot Engine Speaker Engine Sound Simulation System se lako postavlja na ramu trotineta i potom se Bluetoothom povezuje sa zvučnikom. Puni se preko USB-C priključka, a nudi IP55 stepen zaštite od prašine i vode. 
 
Može poslužiti za reprodukciju omiljene muzike, ali i V12 motora Ferrarija 812 Superfast. 
 
Pritom imajte na umu da ovaj trotinet (G2) povuče do nimalo bezazlenih 70 km/h. 
 
Kako zvuči u praksi i vredi li izdatka od 150 dolara, pogledajte i poslušajte u videu.
 
  • Realista

    16.04.2022 20:03
    Čegrtaljka
    Na obične bajseve ćemo štipaljkom za veš zakačiti trakicu isečenu od plastične čaše od jogurta na cev do točka i namestiti da zbice udaraju o plastičnu trakicu :D zamisli tu buku :D
  • AA

    15.04.2022 12:14
    pa nije bas revolucija
    Ima tih stvari odavno, nakace se na bicikl pa se deca zafrkavaju.
  • Milena Popovic

    15.04.2022 08:55
    Vozim elektricni bicikl i imam sirenu na njoj da upozorim ostale. Samo mi nemojte sa ovom gluposcu jer sta ovi na obicnim biciklima proizvode buku ??? hahaha Koja farsa pa naravno da su isto tako tihi jedino kad voze one stare skripajuce bicikle od baba i deda. I treba da su tihi nego treba kultura vozaca da pazi i gleda i okrene se svako toliko kad dolazi neko itd.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.