FOTO Šaljiva poruka upravnice stanarima zgrade: Spremamo se za tešku zimu, a dobićete i 1 kg šećera

Poruke koje skoro svakodnevno slušamo - da nam dolazi teška zima - svako od nas doživljava i prihvata kako ume.
FOTO Šaljiva poruka upravnice stanarima zgrade: Spremamo se za tešku zimu, a dobićete i 1 kg šećera
Foto: Pixabay (ilustracija)
Među onima koji su se našalili sa ovim prognozama, ali i predložili nešto konkretno, jeste i jedna upravnica zgrade u Beogradu, piše Nova.rs.
Njena poruka komšijama izazvala je veliku pažnju na društvenim mrežama, pre svega jer vrlo duhovito odslikava stanje u kom se trenutno nalazimo.
Naime, upravnica je u svom pismenom obraćanju stanarima prvo istakla ono što mnoge već sada brine, a tek je jun, a to je - grejanje. Najave kažu da će cene ogreva rasti, ali problem je što se u zgradi ne mogu grejati ni na drva ni na ugalj.
 
 
Zato treba razmišljati o uštedi struje.
 
Dobra ideja je redukovana upotreba lifta.
 
U zlu ne trebalo, tu je i agregat, koji će, obećava ona, biti spreman do zime.
 
Za najcrnji scenario tu je i sklonište, "ako Rusi ili Ameri krenu na nas".
 
A pošto je šećer u poslednje vreme na ceni, upravnica veruje da će kilogram obradovati mnoge više nego bilo koji drugi poklon za praznike.
 
Za kraj, tu je i poruka komšijama koji imaju vikendice - da bi bilo lepo da se tamo organizuje druženje.
 
I sve ovo će kad-tad proći.
 
A kako kaže autorka ovog tvita, u pitanju je jedna od najlepše uređenih i najbolje organizovanih zgrada u Beogradu kojom upravlja - žena zmaj.
 
Posle svega njoj poručuju da može da upravlja Savetom za nacionalnu bezbednost, ali i celom državom.
  • Anti Putin

    03.07.2022 14:00
    Kako je lepo ziveti u ovom neprikosnovenom lideru regiona.
    Citanje saljive poruke jos mi je vise pojacalo zelju da zauvek ostanem ovde.
  • EvoOvako

    11.06.2022 07:53
    @Zdravko, Okruglu Ćošak & Co
    Vi biste negativno iskomentarisali i što je sunce svanulo, neki od vas bi usput popljivali i SNS.
    Zdravko, u mnogim kolektivima, pri upotrebi lifta postoji pravilo "Jedan gore, dva dole". To znači kada uđeš u lift u kojem je već neko, da ne bi prekidao njegovu vožnju, a i da bi uštedeo, ukoliko taj neko ide jedan sprat više ili dva sprata niže u odnosu na tebe, izaći ćeš na njegovom spratu, panpeške otići jedan sprat gore ili dva sprata dole.
    Takođe, kada postoje dugmići sa strelicama za zvanje lifta, jedno od osnovnih pravila, a za koje kod nas malo ko zna zna, jeste da se stišće isključivo strelica u smeru u kojem ideš, pa tako će ti naići lift koji ide u istom smeru i nećeš prekidati nekoga ko ide u suprotnom smeru.
    Ali, Bože moj, najlakše iza tastature, masnih prstića od čipsa, kuckati negativne komentare.
  • V5

    07.06.2022 17:57
    Pljuvanja nikad dosta
    Odmah negativni komentari. Ništa novo u zemlji gde većina želi da komšiji crkne krava. Tekst ne objašnjava potrebu za upravnicima i njihove plate, već govori o jednom simpatičnom, duhovitom gestu koji, na žalost oslikava stanje u zemlji koje je sve samo ne dobro.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.