VIDEO: Mališani u kineskom vrtiću oduševili svojim umećem

Novi viralni video iz jednog kineskog vrtića kruži društvenim mrežama i oduševljava ljude.
Naime, deca u videu učestvuju u košarkaškom treningu koji izgleda poprilično zahtevno, ali mališani su oduševili lakoćom kojom su ga izvodili, a o preciznosti da ne govorimo.
Norveški diplomata Erik Solheim taj je video objavio u nedelju na Tviteru, a prikazuje 12 mališana koji odrađuju sinhronizovanu i očito vrlo dobro utreniranu košarkašku rutinu. Sede na podu ispruženih nogu, obema rukama vodeći po jednu košarkašku loptu. 
Slični koncepti često se koriste u nastavi fizičkog vaspitanja za decu u Kini, prema Udruženju za azijske studije, s očito uspešnim rezultatima.
 

Teme

kina
  • .

    13.06.2022 22:17
    Tako treba
    Kilavi su nam i roditelji i deca.Spretnost brzina snalazenje snaga i motorika,vezbaju se od malena.Ne samo sto smo kilavi,ni pertle deca ne znaju da vezu.
  • Novosadjanka

    13.06.2022 10:45
    Strasno
    Ovi nasi ne znaju ni da uhvate loptu pravilno! Jos se roditelji zale, tesko im je gradivo, uce eo dan u prvom razredu. Sta uce, bulje u telefon , ceo dan!
  • Gox

    12.06.2022 08:54
    Politika mira koja to nije
    Videli smo mnoštvo situacija kako vlasti te države postupaju sa SVOJIM građanima, radikalno, oštro i po zamisli JEDNOG. Ne smeš imati drugačiji stav od vlasti.
    Ovim klipom se ublažava stav, koristeći "našu decu".
    Kako ovo poznato zvuči, jer su deca oličenje nevinosti i čistoće.
    Zato je ovo "ČISTA PROPAGANDA".
    Daleko im je lepa kuća. Ostanite tamo a ovi koji su zagadili našu državu, hiraus uz plaćanje obeštećenja onih koji su im to dozvolili.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti