VIDEO: Postao najpopularniji na Tiktoku a da nije izgovorio ni reč

Komičar Kabi Lamej postao je član društvene mreže Tiktok sa najvećim brojem pratilaca - čak 142,9 miliona - nadmašivši tako zvezdu Čarli D'Amelio.
Lamej, koji je rođen u Senegalu, a živi u Italiji, stekao je popularnost zahvaljujući svojim nemim reakcijama na apsurdne "korisne" trikove, pa svaka od njegovih objava beleži na milione pregleda i pozitivnih komentara.
Tokom proteklih nekoliko nedelja njegovi pratioci pokrenuli su kampanju na društvenim mrežama da ga učine praćenijim od D'Amelio na Tiktoku. 
Lamej je počeo da snima videe nakon što je za vreme pandemije ostao bez posla u fabrici u Italiji, pa je dane provodio u kući i u potrazi za poslom.
 
U početku je kao i većina Tiktokera snimao plesne pokrete, svoje igranje video igara i komične skečeve. Međutim, rast pratilaca zabeležio je početkom prošle godine kada je počeo da ismeva navodno korisne, ali potpuno apsurdne snimke trikova za domaćinstvo, koji su u tom periodu preplavili društvene mreže. 
 
U svojim videima on ih u jednom potezu obesmišljava i to sa specifičnim izrazom lica i bez ijedne izgovorene reči.
 
"Na ideju sam došao jer sam video da su takvi videi svuda i dopala mi se ideja da tome dodam malo jednostavnosti. Mislio sam da je to način da doprem do što je moguće većeg broja ljudi i da je zato najbolje da ne govorim", rekao je Lamej za CNN prošle godine.
 
Zahvaljujući nemim, ali ekspresivnim reakcijama, postao je jedno od najprepoznatljivijih lica digitalne sfere, ali je on u više intervjua istakao da snimke ne pravi da bi stekao slavu.
 
"Nije mi važno da li sam prvi, drugi ili četvrti po popularnosti na Tiktoku. Počeo sam da snimam jer sam želeo da zasmejem ljude u periodu lokdauna. I danas snimam s istim ciljem. Srećan sam zbog svojih postignuća, ali to nije ono što mi je najvažnije", rekao je on za CNN.
 
Lamej je takođe izjavio da mu je životni cilj da sarađuje sa svojom omiljenom filmskom zvezdom - Vilom Smitom. 
 
Do sada je snimao skečeve sa mnogim poznatim ličnostima, vrhunskim sportistima, muzičarima i glumcima.
 
  • Toker

    27.06.2022 07:43
    Jako mi je antipatican lik. Blokirao sam ga cim sam ga prvi put video.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.