VIDEO: Kako ukrasti gorivo iz tuđeg automobila - uputstvo dala državna televizija

Javnost u Grčkoj zapanjena je jer je u jutarnjem programu državne televizije ERT emitovan tutorijal kako da se, uz pomoć creva, prespe gorivo iz rezervoara tuđeg automobila.
VIDEO: Kako ukrasti gorivo iz tuđeg automobila - uputstvo dala državna televizija
Foto: Pixabay
Reakcije javnosti na društvenim mrežama ne jenjavaju nakon što je državni kanal ERT1, u svom gledanom jutarnjem programu "Sindesis", prikazao uputstvo, korak po korak, kako se krade gorivo iz tuđeg automobila.
"Nije nešto strašno komplikovano...ne treba vam ni posebna cev, čak će i baštensko crevo poslužiti", objasnio je reporter Kostas Stamu, dok je davao savete o krađi.
Serviser automobila, koji je bio pozvan da se pridruži reporteru u uživo emitovanom segmentu programa, pružio je gledaocima brzi vodič koliko je lako presuti benzin iz rezervoara za gorivo. Dodatno je pokazao i gde tačno rezervoar može da se probuši, kako bi se ukrao njegov sadržaj, ako bi se prvi metod pokazao previše teškim.
 
Reakcije na društvenim mrežama bile su burne, uz mnoštvo šaljivih komentara šta bi gledaoci još mogli da očekuju od javnog servisa.
 
Cene goriva u Grčkoj su poslednjih meseci u stalnom porastu. Cene bezolovnog benzina dostigle su preko 2,50 evra na Rodosu i susednim ostrvima i 2,37 evra u proseku u Atini ovih dana.
 
Godišnja stopa inflacije u Grčkoj je u maju dostigla 29-godišnji rekord od 11,3 odsto.
 
  • @ Dule

    29.06.2022 11:59
    Dule
    29.06.2022 • 09:42
    Tema gorivo
    Jel on to promoviše kradju jel smo do toga došli
    Neka pita rumune i bugare kako se to radi

    Rumune i Bugare? Jesi ti prespavao devedesete u Srbiji?
  • Steva

    29.06.2022 09:47
    i grci su naša braća
    Ha,ha na televiziji je dato uputstvo za krađu goriva.E, a da se nebi mnogo sablažnjavali i isčuđavali ovoj vesti potsetiću samo da pre tri dana na RTS-u dato ohrabrujuće objašnjenje da se lako može otvarati brave na vratima a pri tom je prikazn alat sa kojim se to radi i naravno obaveštenje da se takav set alata može kupiti na kupujem-prodajem.
  • Jovan2

    29.06.2022 09:43
    Niste stavili kompletan link :) Salim se, ali nije uopste lako izvuci gorivo iz novijih auta 2011 i noviji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.