The Weeknd ugostio šestogodišnjaka koji je plakao zbog otkazanog koncerta

The Weeknd je platio avionsku kartu do Filadelfije svom šestogodišnjem fanu, nakon otkazivanja koncerta u Torontu.
Kako prenosi NME, kanadski muzičar je 8. jula trebalo da započne turneju "After Hours Til Dawn" u svom rodnom gradu Torontu, ali je bio prinuđen da otkaže koncert zbog prekida telekomunikacione mreže kompanije Rogers, koja je mnoge Kanađane 19 sati ostavila bez telefonske veze i interneta.
Nakon otkazivanja, na društvenim mrežama se pojavio snimak deteta, obučenog kao The Weeknd, kako plače ispred hale gde je koncert trebalo da bude održan.
Na to je reagovao i sam muzičar, koji je na Tviteru zamolio ljude da mu pomognu da pronađe mladog fana. Ubrzo je saznao da je reč o šestogodišnjem Finiksu Princu.
 
 
"Finiks je privukao pažnju zbog kostima. Veoma se potresao zbog otkazivanja koncerta i to je neko fotografisao", rekao je dečakov otac Blejk.
 
 
The Weeknd je na kraju turneju počeo 14. jula u Filadelfiji i kao specijalne goste je na koncert doveo Finiksa i njegovog oca, sa kojima se fotografisao.
 
"Zauvek ćemo biti zahvalni zbog ovog trenutka. Hvala The Weeknd-u i njegovoj ekipi za prijateljstvo, gostoprimstvo, ljubaznost i na tome što su proveli dan sa mnom i sa Finiksom", napisao je Blejk na Instagramu.
  • Ovdashnji

    16.07.2022 17:05
    Izgleda...
    ...da je istina ono što pričaju za Kanađane. Da su većinom izuzetno pošteni, prijatni i dobri ljudi, a takođe empatični i naučeni lepim manirima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti