Dvojniku Kijanu Rivsa posle dve godine vraćen Fejsbuk profil

Brazilac Markos Žives veoma liči na poznatog holivudskog glumca Kijanu Rivsa.

Iako u početku nije mislio da zarađuje na osnovu svog izgleda, odluku je promenio kada je izgubio posao na naftnom tankeru, preneo je RTS

Društvenu mrežu Fejsbuk koristio je u promotivne svrhe, pa je stekao mnogo pratilaca, ali Fejsbuk je odlučio da suspenduje njegov nalog.
Markos je podneo tužbu protiv kompanije i posle dve godine uspeo je da na sudu u Rio de Žaneiru povrati profil.
 
Sudskom odlukom naloženo je Fejsbuku da ponovo aktivira njegov nalog i da isplati Markosu 770 funti. 
 
"Bila je to dvogodišnja borba. Kada su me prepoznali kao dvojnika, Fejsbuk mi je uklonio profil za manje od tri meseca. Bilo je mnogo lažnih profila koji su se pretstavljali kao ja i od fanova su tražili novac. Lažni profili su ostali onlajn", istakao je Ževes.
 
 
Markos ima i profil na Instagramu gde redovno objavljuje fotografije. Na toj društvenoj mreži trenutno ima preko 170.000 pratilaca.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Najudaljenije mesto na svetu traži radnike

"UK Antarctic Heritage Trust", ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antarktiku, zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva