Avion prinudno sleteo u Zagrebu: Putnik pokušao da otvori izlaz za slučaj nužde, bio drogiran

Putnici aviona britanskog TUI na relaciji Kipar - Velika Britanija doživeli su pravu dramu kada je jedan od njih, kako se navodi, pod uticajem opijata pokušao da otvori izlaz za slučaj nužde.
Avion prinudno sleteo u Zagrebu: Putnik pokušao da otvori izlaz za slučaj nužde, bio drogiran
Foto: Pixabay

On je to činio uz povike "vidimo se u raju", pa je avion prisilno sleteo na zagrebački aerodrom.

Incident se, kako prenosi hrvatski mediji, dogodio u noći između ponedeljka i utorka.
Putnici su ispričali da je avion sa Kipra poleteo sa šest sati kašnjenja, a onda je jedan muškarac tokom leta, kako se navodi, "konzumirao beli prah".
 
Svedoci tvrde da se radilo o kokainu, nakon čega se najpre molio između sedišta na podu aviona, a onda je u jednom trenutku krenuo prema izlazu za slučaj nužde i pokušao da ih otvori, poručujući im "vidimo se u raju", piše hrvatski portal "Kroacija aviejšn".
 
Nekoliko putnika uspelo je da savlada muškaraca oborivši ga na pod.
  • Аскурђел

    20.08.2022 09:32
    Требало му је помоћи да полети.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.