FOTO: Šefica Tvitera zbog obaveza spava na podu kancelarije

Zaposleni u Tviteru podelio je fotografiju na kojoj njegova šefica spava na podu kancelarije, samo nekoliko dana nakon što je Ilon Mask preuzeo Tviter.
Na fotografiji se vidi Ester Kraford, direktorka produkt menadžmenta u Tviteru, kako nosi masku za oči i spava u vreći za spavanje na podu kancelarije.
"Kad ti je potrebno nešto od svoje šefice u ‘Ilon Tviteru’", napisao je Evan Džons, produkt menadžer u Tvteru.
Kraford mu je odgovorila: "Kad se vaš tim veoma trudi da ispoštuje rokove, ponekad spavaš gde radiš."
 
Nije jasno gde je fotografija nastala. Prema podacima s Džonsovog profila na Tviteru, on je u Njujorku, dok je Kraford u Los Anđelesu, a Tviter ima kancelarije u sve četiri vremenske zone u SAD-u.
 
 
Insajder ih je oboje zamolio za komentar, ali još uvek nisu dobili odgovor. Kraford je u utorak tvitovala da je "vrlo ponosna" na napore Tvitera "da brzo promeni brzinu i oživi ovu novu viziju".
 
Otkako je Ilon Mask preuzeo kompaniju, osoblje Tvitera radi mnogo duže nego inače, a njegov im tim dodeljuje velike zadatke u kratkim rokovima. Neki zaposleni u kompaniji vide zadatke kao test Maskovog tima kako bi videli ko vredno radi i brinu se da bi njihovi poslovi mogli biti ugroženi usred pretećih najava o otpuštanjima, piše Insajder.
  • Geza von Delvidek

    05.11.2022 08:49
    Isto bilo 10 god u NIS
    Isto bilo tako u NiS Gazpromu,10 god su "domaci rusi" i razni podrepasi gazili ljude,cimali ih nocu telefonima,konstantni mobing i bilo je ovakvih spavaca. Uzas jedan,a nasi to odobrili.Ne idem da tocim tamo vise nikad.
  • Silver

    04.11.2022 00:58
    koje ovde veci debilko roblje ili gospodar......
  • A3

    03.11.2022 21:46
    Ima li granica?
    Danas svako misli da može da se ponaša kao veliki respirator. Malo poštovanja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.