Direktor škole skratio časove zbog utakmica Srbije na Svetskom prvenstvu

Dejan Nedić, direktor Druge ekonomske škole u Beogradu, obavestio je zaposlene i učenike te škole da će nastava biti skraćena danas i u ponedeljak, kada fudbaleri Srbije igraju mečeve na SP.
Direktor škole skratio časove zbog utakmica Srbije na Svetskom prvenstvu
Foto: Pixabay
Kako se vidi u Nedićevom obaveštenju, koje je objavio jedan korisnik Tvitera, direktor Druge ekonomske je odlučio da zbog utakmice Srbija-Brazil skrati časove drugoj smeni, a u ponedeljak, kada je na programu meč protiv Kameruna, u obe smene, piše N1.
"Zbog velike, istorijske utakmice naše reprezentacije na Mundijalu sa Brazilom, koja se igra u 20 časova, a da bismo mi mogli da gledamo tu utakmicu na miru, skratićemo nastavu u četvrtak, 24. novembra posle podne", naveo je.
 
Dejan Nedić je inače bivši fudbalski sudija i sudijski analitičar, koji redovno u tom svojstvu gostuje na televizijama.
 
"U ponedeljak, 28. novembra, igramo drugu utakmicu sa Kamerunom u 11 časova. I to ćemo omogućiti da svi gledaju, pa će nastava biti skraćena u obe smene", navedeno je u odluci direktora Druge ekonomske škole.
  • pametno

    29.11.2022 20:01
    sta fali
    Mi smo bezali s casova kad igra Srbija, covek se pametno setio!
  • Bojan

    29.11.2022 10:32
    @roditelj

    Šta ti je ta "puna kesa vede"?

    I da, fudbal jeste seljačka igra, šta tu ima da se diskutuje?
  • андра

    29.11.2022 08:32
    reforma školstva
    ma u pravu je čovek, kome treba obrazovanje. Ima neke dece koja idu u školu zbog obrazovanja , znanja i veština ali većina ide zbog ocenea i diploma... jbg diploma je diploma. držim loše časove, ne animiram decu, nema sekcija ni iz čega (uglavnom)... pa se spuste kriterijumi i dele dobre ocene... Ako te ja učim jer sam učitelj pa ocenjujem i svoj rad sa radom dece koliko je to realno... zato "bravo direktore" .Što kasnije dođe do ozbiljne reforme školstva biće sve teže...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.