"Recept za picu ne postoji, iskustvo je ključ", poručuje Goran Abramović za RTS.
On je osvojio prvo mesto na svetskom takmičenju u pravljenju tradicionalne napolitanske pice.
"Prošle godine sam postao svetski šampion u Napulju za tradicionalnu picu Napolitanu, pravio sam picu Margaritu. U novembru je tradicionalno u Portu održana svečanost za svetske šampione, gde sam bio pozvan i gde sam pobedio", rekao je Goran Abramović.
Dodaje da su među takmičarima u pitanju nijanse, kao i da je važno da se tog dana poklope kockice, da bude vaš dan i sve kako treba i da rezultatima pokažete da li ste najbolji ili niste.
"Vreme za koje radite picu je ključ vašeg uspeha. Prva i velika stvar za dobru picu je testo, najveća tajna je osećaj za testo. Zatim, namirnice koje koristite treba da budu kvalitetne, bitna stvar je pica-peć i naravno pica-majstor koji pravi proizvod nazvan pica", istakao je Abramović.
OGLASI RADNO MESTO! Ukoliko imate potrebu za radnom snagom nudimo vam mogućnost da na jednostavan način oglasite poziciju za posao.
Radno mesto možete oglasiti u odeljku Oglasi za posao ili jednostavno klikom na ovu poruku.
Komentari 7
Pizza majstor
Pića majstor? Votka, Viski, Rakija? ajd nauči prvo da čitaš i da koristiš sredstva komunikacije, to bi čak i ti mogao da naučiš. A inače, da, pizza majstor završava školu za automehaničara, a ne za kuvara. Lepo ti čovek napisa, mržnja ubija, ali to je jače od tebe.
Ovosadski
Mržnja ubija
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar