VIDEO: Madrid dobio najmanji disko na svetu, unutra istovremeno stane troje ljudi

Teledisko, za koji se kaže da je najmanji noćni klub na svetu, otvorio je novu lokaciju u Madridu.
VIDEO: Madrid dobio najmanji disko na svetu, unutra istovremeno stane troje ljudi
Foto: Pixabay
Pet malih noćnih klubova, veličine jednog kvadratnog metra, već je postavljeno u Berlinu i oko njega, a madridski Teledisko Silver prvi je koji je postavljen u inostranstvu.
Klub u obliku govornice bio je izvor fascinacije za mnoge u Berlinu tokom godina. 
"Teledisko je najmanja diskoteka na svetu. Možete pustiti svoju omiljenu pesmu ubacivanjem kovanice, a zatim napraviti fotografiju i preuzeti snimljeni video. Što se dogodi u Teledisku, ostaje u teledisku. Pleši kao da sutra ne postoji", piše na stranici Telediska.
 
Kad uđete, možete birati između pesama "Dancing Queen" grupe ABBA, Rijanine pesme "Umbrella" i Aquaine "Barbie Girl" i odabrati efekte poput rasvete, disko kugle koja se okreće ili magle u disku. U klub stane troje ljudi istovremeno i unutra možete biti samo tri minuta nakon što odaberete pesmu i ona odsvira. 
 
Originalni i prvootvoreni Teledisko Pink nalazi se u Kater Blau na Holzmarktstrasseu u Berlinu. Kao mobilna diskoteka, Teledisko se može unajmiti i seliti širom sveta, međutim nova lokacija u Madridu biće stalna. 
 

Teme

disko
  • ...

    08.01.2023 11:39
    Je li ovo sto se cuje u videu "Umbrella"? Siguran sam da nije ni "Dancing Queen" ni "Barbie Girl", njih bih prepoznao.
  • Splav

    07.01.2023 18:54
    Po meri
    Kad bi se zvao Frestat. stalo bi u nj 33!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti