VIDEO: Milivojević se sakrio ispod klupe, pa iskočio ispred Orlića u Skupštini

Poslanik DS Srđan Milivojević kaže da je danas morao da se "sakrije ispod klupe", kako bi dobio reč u Skupštini Srbije.
"Ne skrivaju se u Skupštini Srbije ispod klupa samo telefoni na kojima se gledaju neprimereni sadržaji, skrivaju se i poslanici jer je to je jedini način da dobiju reč", kaže Milivojević.
"Ne vidim po kom osnovu. Mi… Milivojeviću", izgovorio je predsednik parlamenta Vladimir Orlić, posle čega je iz skupštinske klupe iskočio poslanik Demokratske stranke Srđan Milivojević.
Poslanik DS je na ovaj način reagovao zbog situacije koja se ranije desila u skupštinskoj sali, kada je predsedavajući Orlić dao reč opozicionom poslaniku Borislavu Novakoviću tek pošto je ovaj napustio salu i tako je bio uskraćen da govori.
 
"Tu sam vas čekao. Ja moram da se sakrijem ispod klupe, pa da mislite da nisam u sali, pa da onda date reč. Pa, gosn Simo što pravite cirkus od Skupštine? Pa tu sam Vas čekao, Simo gluvaću. Ja čučnem ispod klupe, sakrijem se. Moramo, građani Srbije, da se krijemo po sali od ovog čoveka da bismo dobili reč. Pa ovo nigde na svetu nema! I kažete - imate sva prava, sva prava imamo kad igramo žmurke sa njim", rekao je Milivojević, prenosi N1.
  • R49

    08.02.2023 22:24
    Neki sklopovi su jeza
    @ zamislite
    mentalni
    sklop individua kojima je milivojević genijalac !

    A zamislte kakav je tek mentalni sklop onih kohi su na strani orlića, ka vi.
  • LE GE NDA

    08.02.2023 11:26
    Orliću bruko !!! Koji si ti izrod i bagra vidi se na ovom snimku ! Poslanik opozicije ga je totalno uništio ovim, ovo je legendaran snimak
  • Drug Crveni

    08.02.2023 10:05
    Sve su obesmislili i uništili ,pokidali državu, uništili institucije,ustanove ... ovim narodu ostaje samo da se sprda sa idiotima ...
    A i ovaj sto je ima konferenciju za praznu salu ,bolje da ćuti .....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Najudaljenije mesto na svetu traži radnike

"UK Antarctic Heritage Trust", ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antarktiku, zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva