Ptičica je ponovo na Tviteru

Na Tviter se ponovo vratila plava ptičica.
Ptičica je ponovo na Tviteru
Foto: Pixabay
Nakon što su u utorak korisnici Tvitera primetili da je tradicionalni logotip te društvene mreže zamenjen psom iz internet mimova, danas njega nema, već se poznata ptičica ponovo našla kao logo na naslovnoj strani.
Popularni pas iz internet mimova korišćen je za šaljivu kriptovalutu Dodžkoin koju je izvršni direktor Ilon Mask svojevremeno promovisao i s kojom je na sudu.
I dalje nije poznato zašto je Mask odlučio da na nekoliko dana promeni poznati logo.
 
Pas koji se nalazio na mestu loga društvene mreže Tviter i koji je privremeno zamenio plavu pticu ima svoj profil na Instagramu i mnogo obožavalaca, o čemu opširnije OVDE.
  • Miško

    08.04.2023 17:11
    zarada
    Sam sebi smestio da zaradi Elon Musk i ovako su to samo brojevi i kompjuteru i na papiru
  • NNenad

    07.04.2023 14:01
    jer zašto da ne?
    Vrednost Doge kriptovalute je skočila za jedan dan 25% nakon izmene Tviter slike. To znači ako ste imali 10.000$ u Doge da ste preko noći zaradili 2500$ ili ako ste imali npr 100 miliona dolara onda ste zaradili 25 miliona dolara. Dovoljno razloga za malo poigravanja sa sličicama na internetu. Neko ko je imao pravu informaciju je dobro zaradio. Maskovi "šaljivi" tvitovi su već napravili dosta milionera preko Doge koin-a.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.