VIDEO Na pitanje gde će za 1. maj, gospođa odgovorila: Ja maco kod lekara da iskoristim manju gužvu

Društvenim mrežama kruži snimak naizgled obične ankete – reporterka na ulici intervjuiše ljude o tome gde će za prvomajske praznike.

Međutim odgovor jedne gospođe niko nije očekivao, prenosi City Magazin.

I dok se mnogi spremaju za roštiljanje s društvom, putovanje u neku evropsku metropolu ili izlet po Srbiji, neki praznike ne vide kao priliku za uživanje, a tome najbolje svedoči odgovor pomenute gospođe.

"Ja maco lično, ako budu radili lekari, da iskoristim manju gužvu. Znači lekar, laboratorija, apoteka i da se obezbedim za praznik da imam lekove", rekla je.
 
Ovaj video izazvao je veliki broj komentara, a mnogi su priznali da ih je i dotakao.
 
  • Zemlja neotesanih

    02.05.2023 07:14
    @ Musa kesedžija
    Ti si dobro obavešten, ali te mama nije lepo vaspitala. Nevolja je što takvih kao što si ti ima i previše u tigru.
  • Mrcke

    01.05.2023 23:52
    @Musa
    Ne jedi kakaš, kad je lebac jeftin.
  • NS

    01.05.2023 21:45
    Dom zdravlja
    Ne rade ni kad treba, a ne za praznike. Slave po nedelju dana. Kad dođu piju kafe i razmenjuju utiske.. Više ne rade nego što rade a čekaonice pune. Sramota!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.