Glumac Džud Lo napravio parfem s mirisom znoja i krvi

Holivudski glumac Džud Lo je za potrebe nove uloge napravio parfem koji miriše na krv, znoj i fekalije.

Na konferenciji za novinare na festivalu u Kanu, glumac je otkrio da je napravio parfem kako bi bolje predstavio ulogu kralja Henrija VIII u novom filmu "Firebrand".

Kako navodi, želeo je da dočara poslednje dane tog monarha sa njegovom šestom i poslednjom suprugom Ketrin Par, koju glumi švedska glumica Ališja Vikander.

"Pročitao sam nekoliko zanimljivih izveštaja da ste mogli da namirišete Henrija tri sobe dalje, jer mu je noga toliko istrulila. On je taj smrad sakrivao ružinim uljem. Mislio sam da će biti korisno ako budem užasno smrdeo", objasnio je Lo.
 
Kako navodi, on je pronašao stručnjaka koji mu je spojio ove mirise, a reditelj filma Karim Ajnuz prisetio se njegovog mirisa koji se širio na setu, rekavši da je stvarno bilo užasno, prenosi Klix.ba.
 
  • Nela

    27.05.2023 00:07
    Grozota šta rade.
  • Bojan

    24.05.2023 09:20
    Novi Vrli Svet globalista
    Nije bolest sve sto boli.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.