VIDEO: Političar isušio rezervoar hidrocentrale jer mu je telefon upao u njega dok je pravio selfi

Indijski zvaničnik suspendovan je nakon što je naredio da se otvori brana i isprazni rezervoar u koji mu je upao mobilni telefon.
VIDEO: Političar isušio rezervoar hidrocentrale jer mu je telefon upao u njega dok je pravio selfi
Foto: Pixabay
Inspektor za hranu je ispustio svoj "samsung" vredan oko 1.200 evra u rezervoar Kerkata u centralnoj indijskoj državi Čatisgarh. Pošto ronioci nisu uspeli da ga pronađu, platio je da se donese pumpa na dizel.
Višvas je tvrdio da se na telefonu nalaze osetljive informacije i podaci koje je potrebno vratiti, ali je na kraju optužen za zloupotrebu položaja.
Rekao je da ima usmenu dozvolu od zvaničnika da izbaci "nešto vode u obližnji kanal" i objasnio da mu je zvaničnik dodao da bi to "zapravo bilo za dobrobit poljoprivrednicima".
 
Pumpa je radila nekoliko dana i ispraznila dva miliona litara vode, dovoljno za navodnjavanje 600 hektara obradive površine.
 
Tri dana je trebalo da se ispumpaju milioni litara vode kroz branu, jer je Radžeš Višvas ispustio telefon dok je pravio selfi.
 
 
Da čitava situacija bude još gora, kada su ga posle svega pronašli, telefon nije radio.
 
Njegovi napori su, međutim, prekinuti kada je drugi zvaničnik iz kancelarije za upravljanje vodama došao na osnovu pritužbe.
 
"Suspendovan je dok se ne završi istraga. Voda je esencijalni resurs i ne može da se traći na ovakav način", rekla je Prijanka Šukla, okružna zvaničnica.

Teme

SELFI
  • Nidzis

    31.05.2023 13:27
    Molitva
    Samo da Vucic ne dodje u Djerdap!
  • Vidi

    28.05.2023 14:53
    Bas
    Politicari virusi...
  • Novosadjanka

    28.05.2023 10:01
    Dodjite i Srbiju da vidite sta sve moze...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.