VIDEO: Medved ušao kroz prozor, pojeo krmenadle, uzeo grickalice iz ostave i oborio sobne biljke

Medved u Koloradu uspeo je da se ušunja u kuću kroz prozor na spratu porodične kuće.
Vlasnik kuće u vreme upada medveda nije bio kod kuće, a prolaznica je snimila provalnika sa bezbedne udaljenosti dok je čekala pomoć stručnih službi.
Medved je nekoliko puta ulazio i izlazio kroz prozor na spratu, a nakon što je pretražio kuću, pobegao je kroz prozor na prvom prvom spratu.
Snimak znatiželjnog medveda objavljen je na društvenim mrežama.
 
 
Vlasnik kuće Rajan Mekferlejn rekao je za Fox31 da je bio na poslu kada je saznao da je medved provalio u kuću.
 
"Poslužio se krmenadlama koje sam spremio za večeru, a uzeo je i neke grickalice iz ostave. Prevrnuo je nekoliko sobnih biljaka - ništa strašno nije uradio", ispričao je Mekferlejn.
  • medvedohebina

    21.06.2023 19:56
    Kad jednom nauči
    Tako ce doci i nocu kad ogladni
    Neverovatno kako je snalažljiv i spretan.
  • S

    21.06.2023 15:49
    S
    Ma Meda Gospodin i namerno je srusio Zelenilo nije ima da se Osladi sto nije Domacinski i uvredljivo!
  • frka

    21.06.2023 13:47
    medo majstore
    Kako pesma kaze, pa medo ti si genije, izasao je kao covek na vrata. Ja sam doziveo,bolje reci preziveo na pecanju u zemlji grizlija. Oko 30m od mene pocele su garne od velikog drveta da se lome, "medo" je pao na zadnjicu a od mog krika se perpao i pobegao. Nakon sto me je spasao kamiondzija koji je to video, fotografisao sam mesto slucaja. Veca je opasnost naleteti na "losa", oni napadaju u vecini slucajeva.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.