VIDEO: Bajden se opet spotakao dok je ulazio u avion

Američki predsednik Džo Bajden ponovo se spotakao dok se u četvrtak ukrcavao u predsednički avion Air Force One, iako su na avionu bile manje zahtevne, kraće stepenice.

Bajden (80) je prešao otprilike polovinu puta do ulaska u avion u Helsinkiju, kad je pogrešno zakoračio i gotovo pao, piše Njujork post, prenosi Jutarnji list.

Incident se dogodio na aerodromu Helsinki-Vantaan, iz kojeg je avion poleteo prema Merilendu nakon Bajdenove posete Finskoj, posle dvodnevnog NATO samita u Litvaniji.
 
Prošlog meseca, američki predsednik se povredio u Koloradu, gde se spotakao o vreću s peskom tokom ceremonije dodele diploma.
 
Portparolka Bele kuće Karin Žan Pjer rekla je novinarima da nije upoznata s odlukama o tome kojim će se stepenicama Bajden koristiti prilikom ukrcavanja na Air Force One.
 
Prethodni predsednici kraće stepenice koristili su samo u slučajevima lošeg vremena.
 
Spoticanje, koje se dogodilo u četvrtak, je četvrti put da se Bajden skoro povredio dok se ukrcavao u avion. U februaru je takođe imao problema sa održavanjem ravnoteže kad se vraćao iz Poljske, pa je snimljen kako pada.
 
Lekar Bele kuće Kevin O’Konor je naveo da Bajden ima problema sa hodom zbog artritisa kičme, blagog artritisa stopala nakon preloma i blage senzorne periferne neuropatije stopala.
  • Dr

    16.07.2023 12:37
    Bajden
    Godineee, i jos ce se opet se kandidovao za presednika, Ameriko gde ides
  • Сеновић

    15.07.2023 15:58
    Е ђаво му у године
  • Branko

    15.07.2023 05:19
    Bajden
    Zar nemaju neki lift ili pokretnu platformu ili da ga unesu nekako,?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.