Meloni platila račun Italijana koji su pobegli iz restorana u Albaniji

Italijanska premijerka Đorđa Meloni, koja se pridružila sve većem broju Italijana koji letuju u Albaniji, platila je ceh svojih sunarodnika koji su pobegli iz restorana neplativši račun.
Meloni platila račun Italijana koji su pobegli iz restorana u Albaniji
Foto: Pixabay
Kada se pojavila vest o tome da su neki Italijani pobegli a da nisu platili račun u restoranu u Beratu, Meloni je uskočila u pomoć, rekao je albanski premijer Edi Rama za "La Stampu".
"Idite i platite račun za ove idiote, molim vas", citirao je Rama reči Melonijeve upućene italijanskom ambasadoru u Albaniji, prenosi Rojters.
Frančesko Lolobriđida, italijanski ministar poljoprivrede i zet Melonijeve, bio je na putu u Albaniji i rekao da je to bilo pitanje nacionalnog ponosa.
 
"Ponudila je da plati račun. Ambasador se vraćao u Tiranu i bio je na raspolaganju da to uradi", rekao je Lolobriđida, dodavši da nekoliko nepoštenih pojedinaca ne može da osramoti narod pristojnih ljudi.
 
Meloni i njena porodica proveli su nekoliko dana u Albaniji ove nedelje kao gosti premijera Rame.
  • Keti

    21.08.2023 17:28
    Tašta-zet
    Nije mu ona tašta, nislim da je on muž njene sestre.
  • Mićo

    21.08.2023 11:44
    @Рон Џереми @Kiki
    To se zove kultura, sramota, osećaj krivice, što vas dvoje ne posedujete očigledno.
  • Рон Џереми

    20.08.2023 08:29
    Ниу ни они гадљиви на рођачке везе ка су државне функције у питању.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.