Statistika pokazala: Vučić najviši predsednik na svetu

Platforma "Svet statistike" (World of statistic) objavila je listu bivših i aktuelnih predsednika država, zasnovanu na njihovoj visini.
Na čelu liste nalazi se predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
Prema listi objavljenoj na X (Tviter), Vučić je sa 199 centimetara visine najviši predsednik na svetu, dok se na drugom mestu nalaze bivši predsednici Francuske i Crne Gore Šarl de Gol i Milo Đukanović sa 196 centimetara.
Na trećem mestu sa 190 centimetara visine nalaze se bivši predsednici Kube i SAD Fidel Kastro i Donald Tramp, a slede bivši francuski lider Žak Širak (189), Iraka Sadam Husein (188), američki Barak Obama (185).
 
U donjem delu liste nalaze se kineski lider Si Đinping (175), francuski predsednik Emanuel Makron (173), ruski i ukrajinski predsednici Vladimir Putin i Volodimir Zelenski sa po 170 centimetara, kao i bivši francuski predsednik Nikola Sarkozi (165).
 
Na začelju liste nalazi se bivši predsednik Irana Mahmud Ahmadinežad visok 157 centimetara.
 
Zanimljivo je da su se na listi našli bivši lider nacističke Nemačke Adolf Hitler (173), bivši vladar Francuske Napoleon Bonaparte (168), nekadašnji ruski predsednik Vladimir Lenjin (165), kao i bivši predsednik Meksika Benito Huarez (137).
  • komsinica

    02.09.2023 02:18
    Vučić je još u mnogo čemu naj, samo što su to sve negativne osobine. Ali važno je biti, naj!
  • w/e

    01.09.2023 23:49
    dugacak
    Zaista visoki predstavnik.
  • Dr Miggyy

    01.09.2023 23:22
    KOJA VELIČINA?
    NAJVIŠI NA SVETU, A ZEMLJA NA DNU BEDE!

    Predsednik Vučić je sa 199 centimetara visine najviši predsednik na svetu. On je i najveći državnik tog sveta. On je predsednik Srbije, a obavlja funkcije premijerke, svih ministara i državnih sekretara a nabrojani aplaudiraju, služe se klimoglavstvom i uvlakaćem od pozadi šefu, a on radi i dan i po bez prestanka, zato nam ide nemoguće dobro, a nije. On otima penzije, povećava plate i penzije do najvećeg nivoa u zemlji u njenoj istoriji, a narod mu gladuje, žeđuje i beduje kao nikada do sada. Četvrtinu stanovništva gladuje ili se sprema na to, a on se rasipa sa platama njegovih, a stranih eksperata, iznad 10.000 evra. Srpski građani su izgradili po svetu puteva, naselja, rudnika i kombinate nekada, a sada to kod nas rade kinezi i drugi za dobre pare i nagrade, a naši graditelji su zaboravljeni. To sve nenormalno košta ovu državu bez države, a sa državnicima raznih vrsta i budalaštinama u Srbiji. Vođe kažu da smo najbolji u Evropi, a mi najgori, gladni, bedni i jadni, oni to niti vide, niti čuju, niti će saznati, žive u drugom horizontu-njihovom dedinom, a ne srpskom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.