VIDEO Objavljen do sada neviđeni snimak Putina: U adidas trenerci, s dužom kosom, igra stoni tenis

Finski nacionalni medij Yle objavio je zanimljiv videosnimak koji prikazuje Vladimira Putina u nešto ležernijem izdanju dok je obavljao funkciju gradskog zvaničnika Sankt Peterburga.
Prema informacijama finskih medija, snimak je napravljen početkom devedesetih godina prošlog veka tokom prvomajskih praznika.
Putin je tada imao oko 40 godina, a slobodno vreme je provodio na izletima u susednoj Finskoj gde je ovaj video i zabeležen.
 
Videosnimak prikazuje Putina kako igra ping-pong sa tadašnjim gradonačelnikom Sankt Peterburga Anatolijem Sobčakom. Sa druge strane stola nalazili su se njihovi telohranitelji.
 
"Video je snimljen u vili koja je bila vlasništvo komapnije Tomesto, firme koja je imala poslovne veze sa Rusijom. Oni su tada uvozili sirovine drveta iz Rusije", piše Yle.
 
Jedan od izvora, koji je želeo da ostane anoniman, poručio je kako je prisustvovao ovom sastanku i izletu i naglasio je kako su ruski zvaničnici i tada kroz ping-pong nastojali da dokažu da su superiorniji.
 
"Igrao sam jedan meč protiv Putina, ali vam neću reći ko je pobedio", poručio je taj izvor.
Kada se govori o ovom videosnimku neobično je posmatrati i Putinov imidž u tom periodu. Ono što se može definitivno reći jeste da je pratio trendove koji su tada bili prisutni u većem delu istočnog dela Evrope.
 
"Obučen u majicu bez rukava, u plavoj Adidas trenerci i sa neuređenom kosom, Putin izgleda neobično. Najupečatljivije je da se smeši. Izgleda kao čovek, za razliku od onog što je sada postao", stoji u tekstu finskog medija Yle.
  • Митар

    29.09.2023 13:50
    Живио нам друже председниче!!
  • treba snimiti seriju

    28.09.2023 09:25
    Anatolij Sobčak je drugar koji igra sa Putinom.

    U vreme devedesetih on je bio mentor Vladimiru. Prvi gradonačelnik Lenjingrada. U ono vreme su ga napali zbog korupcije. Navodno otkupio je stan i atelje od svoje žene i ćerki obezbedio gajbu. Pobegao je u Pariz i tamo bio nekoliko godina dok Vlad nije postao premijer. Kad je Vlad pobedio u rusiji, Anatolij se vratio da mu pomogne, a ovaj mu je oprostio sve dugove prema drzavi i sve zataskao.
    Putin ga je poslao da pruzi podrsku njihovoj kampanji u Kaljiningrad, gde je preminuo od posledica akutnog srcanog udara. Navodno telohranitelji koji su bili sa Anatolijem su imali slicne tegobe ali su preziveli. Radjena je autopsija, a udovici je receno da ne sme da obelodani podatke.
  • Komsija

    27.09.2023 23:26
    @Centralna Vojvodina
    Kakav Hag covece, da li si ti realan? To je kao da plasis slona prackom, Rusija ne priznaje Hag, a ako taj tvoj Hag bude imao srece, nece biti unisten...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.