Počela prodaja Trampove kolekcije patika

Bivši predsednik Donald Tramp u subotu je lansirao liniju patika, čija prodaja je počela danas u podne po ceni od 199 do 399 dolara, piše Forbs Srbija.
Tramp se u subotu pojavio sa parom patika ispred banera za veb stranicu pod nazivom "GetTrumpSneakers.com", na kom se duboke zlatne patike "never surender (nikad se ne predaj)" nude po ceni od 399 dolara.
Sajt nudi crvenu verziju, nazvanu "T - Crveni talas", i belu verziju "POTUS 45", koje se prodaju po 199 dolara.
Tramp se tokom prošle godine zaglibio u niz pravnih slučajeva, uključujući četiri krivične optužnice i niz građanskih suđenja, gde mu je naloženo da plati 440 miliona dolara kazni.
 
Najnoviji finansijski udar usledio je u petak, kada je sudija državnog suda u Njujorku Artur Engoron naložio Trampu i njegovim saoptuženicima da plate 364 miliona dolara zbog lažnog naduvavanja vrednosti imovine, da bi dobijao povoljnije uslove u bankama.
  • Marko, Liman

    23.02.2024 22:12
    Vučiću, brzo u red za patike...
  • Bravo

    22.02.2024 10:34
    Sve je jasno.
  • Kika

    22.02.2024 09:22
    Isti
    Njegove zlatne patike su kič, kao on sam.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.