Šta je u paketima koje dobijaju nominovani za Oskara: Proizvodi na bazi marihuane, hrana za mačke...

Svake godine zvanice najveće filmske svečanosti na svetu - dodele Oskara - dobijaju luksuzne poklone čija se vrednost meri u desetinama, pa i stotinama hiljada dolara.
Ovog puta će filmske zvezde na raspolaganju imati luksuzna putovanja, bezbrojne proizvode za negu kože, različita pića, ali i poklone namenjene kućnim ljubimcima, poput "superhrane" za mačke.
 
Holivudski glumci i glumice imaće priliku da borave u Švajcarskoj, u jednoj od tradicionalnih kuća ili otputuju na holističko velnes opuštanje nedaleko od Los Anđelesa, a onda provedu i tri noći na ostrvu Sent Barts.
Proizvodi za negu lepote i zdravlja i ove godine zauzimaju veliki deo paketa, pa su tu različiti kozmetičkih tretmana, kao i suplementi koji obećavaju regeneraciju jetre.
 
Od ove godine u paketu su i jestivi proizvodi na bazi marihuane, ali i flaše vrhunskih žestokih pića, piše Gardijan. Na raspolaganju će im biti i "kliničke konsultacije za kvalitetan san".
Paket koji je nazvan "Everyone wins" namenjen je samo glumcima i rediteljima nominovanim za nagrade.
 
Kao i prošle godine, vrednost paketa procenjena je na oko 125.000 dolara.
 
Biće i utešnih nagrada za ostale zvanice, kao što je štampana zbirka citata iz filmova, specijalno izdanje Rubikove kocke, dečja knjiga o dobroti i empatiji, čestitke zahvalnosti koje podstiču povezanost među generacijama, a svoje usluge ponudio je i dr Karl Krajstman, koji se predstavlja kao "mentalista za zvezde". On je profesor komunikacija koji je specijalizovan za "čitanje misli".
 
Oni koji Oskar ne osvoje, ipak će dobiti još posebniju statuetu: sopstveni 3D portret u boji, od havajske kompanije "Dooplikit".

Teme

OSKAR

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.