Betmen priveo provalnika u policijsku stanicu

Muškarac obučen kao Betmen "priveo" je provalnika u jednu policijsku stanicu u Bredfordu na severu Engleske, saopštila je danas Policija Zapadnog Jorkšira.
Muškarac obučen kao Betmen "priveo" je provalnika u jednu policijsku stanicu u Bredfordu na severu Engleske, saopštila je danas Policija Zapadnog Jorkšira.

Na snimcima policijskih kamera vidi se muškarac u crnom plaštu, u potpunosti obučen kao poznati strip junak - sa crnim čizmama, rukavicama i logom slepog miša na grudima, kako stoji pored čoveka obučenog u crvenu duksericu sa kapuljačom.

Policija je navela da je Betmen čoveka "priveo" 25. februara, a da će se osumnjičeni pojaviti pred sudom 8. marta, po optužbi za krađu i prevaru.

  • Mucke

    04.03.2013 18:39
    Delboj
    Znamo ko se krije iza maske Betmena! :)
  • Animator

    04.03.2013 17:48
    Znao sam...
    ...da postoji :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.