Di Stefano se ženi svojom 50 godina mlađom sekretaricom

Počasni predsednik Real Madrida, 86-godišnji Alfredo Di Stefano, ženi se sa svojom 50 godina mlađom sekretaricom Đinom Gonzales.
Počasni predsednik Real Madrida, 86-godišnji Alfredo Di Stefano, ženi se sa svojom 50 godina mlađom sekretaricom Đinom Gonzales.

Legendarni napadač Reala je zaljubljen kao nikada do sada i želi da se oženi što je pre moguće. Pripreme venčanja su u toku, a srećni par će na "ludi kamen" stati u narednih mesec dana.

Alfredova deca se protive ovom braku, međutim, to uopšte ne dotiče bivšeg fudbalera kraljevskog kluba.

Kako prenose španski mediji, kum na venčanju Di Stefana i 36-godišnje Đine biće predsednik Real Madrida Florentino Perez.

Di Stefano i Đina zbližili su se tokom pisanja njegove autobiografije "Di Stefano, priče o legendi". Knjigu su napisali Luis Gonzales i Enrike Ortego, međutim, Đina je bila zadužena za razgovore sa Alfredom. Kada su završili knjigu, više nisu mogli da se odvoje jedno od drugog.

Bivši fudbaler Reala ima ozbiljnih zdravstvenih problema poslednjih nekoliko godina. U aprilu je stavio četvorostruki bajpas i pesmejker, nakon što je pretrpeo srčani udar.

  • Steva

    06.05.2013 09:05
    ne mislim .....
    Ima i deda prava na "ljubav"!Kad ne može da upražnjava prvu(fudbal),upražnjava svenarodnu.A mlada,.......,čudni su putevi "ljubavi".Treba imati hrabrosti!
  • nemi posmatrac

    06.05.2013 03:07
    ma to djina iz ciste ljubavi, ko ce da odoli ovom simpaticnom mladicu
  • Bojler

    05.05.2013 20:52
    @Anonimus
    Dao Bog da deda pozivi 93. godine.
    Naravno uz Ginu Gonzales. Lep je zivot.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.