Pojavila se živa dve sedmice posle sahrane

Pedesetogodišnja Šerolin Džekson iz Filadelfije pojavila se živa i zdrava, skoro dve sedmice nakon što ju je rodbina sahranila i ožalila.

Pedesetogodišnja Šerolin Džekson iz Filadelfije pojavila se živa i zdrava, skoro dve sedmice nakon što ju je rodbina sahranila i ožalila.

Šerolin Džekson je sahranjena 3. avgusta, a krajem prošle sedmice javila se u jednu bolnicu u Filadelfiji i zatražila lekarsku pomoć, iz razloga koji nije naveden.

Njena majka Keri Minej rekla je da je žena koju su sahranili bila "ista njena ćerka, mada je imala nešto drukčiji nos". "To smo odmah primetili, ali smo pretpostavili da se sa nosem nešto desilo u mrtvačnici dok su je pripremali za sahranu", rekla jen ona.

Predstavnik za štampu Zdravstvene službe Filadelfije rekao je novinarima da su sin Šerolin Džekson i jedan socijalni radnik koji je s njom stalno bio u kontaktu na osnovu fotografije mrtve žene potvrdili da se radi o njoj.

Istragom će biti utvrđeno kako je došlo do te greške, a sud je izdao nalog da se sahranjena žena ekshumira, kako bi se utvrdilo o kome se radi.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Najudaljenije mesto na svetu traži radnike

"UK Antarctic Heritage Trust", ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antarktiku, zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva