Vojvođanska partija izlazi na izbore

Predsedništvo Vojvođanske partije donelo je odluku o izlasku na lokalne, pokrajinske i republičke izbore zajedno sa partnerima okupljenih oko Vojvođanskog fronta, saopšteno je iz ove stranke.
Vojvođanska partija izlazi na izbore
Foto: 021.rs
"Rešeni smo da se za Vojvodinu i sve njene građane borimo i izborimo, bez obzira na izborne uslove koji nisu dobri i po nas Vojvođane nikada nisu ni bili dobri, jer samo tako možemo rešavati brojne probleme sa kojima se suočava Vojvodina i čitavo naše društvo", navodi se u saopštenju.
 
Kako se dodaje, bojkot izbora bi produžio agoniju višedecenijskog "zatiranja i propadanja Vojvodine", o kojoj, kažu iz ove stranke, ne vode računa ni vlast ni "samozvana bojkot opozicija".
 
"Na izbore idemo osnaženi i odlučni da Vojvodini vratimo sva ona prava koja joj i pripadaju, a njenim građanima dostojanstvo i pravo na normalan život", poručuju iz Vojvođanske partije.
  • Lax

    01.03.2020 14:32
    I tako
    Sve isto,sve je to fol,ma banda foliranata, svi su se izredjali,od komunista,radikala,demokrata,svi se oni bore za sebe,a ovce nek biraju...
  • Đoka

    01.03.2020 12:10
    Prevaranti
    "Na izbore idemo osnaženi i odlučni da Vojvodini vratimo sva ona prava koja joj i pripadaju, a njenim građanima dostojanstvo i pravo na normalan život"
    Kako kada ćete biti opozicija? Vi ste Vučićeve marionete, lažete Vojvođane. Ušli ste u predizbornu koaliciju sa Ligom koja je u koaliciji sa SNS u Novom Sadu. Ove izbore Bojkotujem.
  • Coja

    01.03.2020 12:00
    Njima je bitno da dobiju poslaničke plate... Interesna grupacija. Bojkot!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Izbori 2020

Pastor razgovarao sa predstavnicima sedam izbornih lista

Predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor održao je konsultativne sastanke sa predstavnicima svih sedam izbornih lista, koje su nakon izbora za poslanike u Skupštinu APV, održanih 21. juna i 1. jula, osvojile poslaničke mandate u Skupštini Vojvodine.