Stranka "Istina" na čelu sa Ivanom Vujasin izlazi na izbore, u kampanju kreće iz Novog Sada

Stranka "Istina" saopštila je da će izaći na predstojeće izbore, a u kampanju će krenuti iz Novog Sada.
Stranka "Istina" na čelu sa Ivanom Vujasin izlazi na izbore, u kampanju kreće iz Novog Sada
Foto: Istina
Kako je saopštila partija punog naziva "Istina - Adaviera - Ivana Vujasin", njena misija je da na predstojećim izborima ponudi drugačiji pristup sagledavanju problema i konkretna rešenja, dok će "prljave" političke kampanje ostaviti po strani.
 
"Cilj nam je da ukažemo na sve segmente našeg društva, u kojima je moguće unaprediti život svih građana Srbije i sam razvoj naše države. 'Istina' će ponuditi jasna i konkretna rešenja, smatrajući to jedinim načinom odgovornog vođenja politike, koja je u interesu svih nas. I upravo iz tog razloga, krećemo u borbu za promene iz našeg grada, Novog Sada", izjavila je predsednica stranke Ivana Vujasin.
 
 
Predstavnici stranke u subotu su održali akciju pod nazivom "Operi se-saberi se!" ukazujući na potrebu da se "prljave" političke kampanje stave u drugi plan. Stranka je svoje aktivnosti započela kampanjama bez jasnih naznaka ko stoji iza tema o kojima se priča, uz isticanje specijalnih etiketa na garderobi.
 
"Iako je moderno doba otvorilo mnoga poglavlja o kojima se pre pričalo samo iza zatvorenih vrata, smatramo da neke od njih još uvek nisu pronašle svoje mesto u sistemu prihvatanja i implementiranja. Bez obzira na razvoj tehnologija i duhovnosti, svet i dalje etiketira one koji se bave 'teškim' temama, kao i same aktere istih. Ove etikete znak su naše svesnosti, ali i odlučnosti", rekla je Vujasin.
 
  
 
Ona je još dodala da postoje tri vrste etiketa koje se bave različitim temama. Svaka etiketa ima svoj QR kod koji vodi na internet stranicu gde je objašnjena tema, a korišćeni su haštagovi sa ključnim rečima za te oblasti.
  • Duško

    03.03.2020 21:02
    Operi se
    Vaskoliko biračko telo koje zna da svi su isti jer to je istina, saberi se i glasaj za drugačije.
  • Milica

    03.03.2020 14:23
    Podrška Ivani
    Ivana samo napred.
    Pusti botove neka rade svoj posao, za to su mizerno plaćeni.
    Imam poverenje u tebe. Imaš podršku veću nego što misliš.
  • Duško

    02.03.2020 22:14
    Av
    HA,HA,HA, reče Vožd da je tvrd sapun dobar u borbi protiv virusa ( virusi su izgleda uplašeni)!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Izbori 2020

Pastor razgovarao sa predstavnicima sedam izbornih lista

Predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor održao je konsultativne sastanke sa predstavnicima svih sedam izbornih lista, koje su nakon izbora za poslanike u Skupštinu APV, održanih 21. juna i 1. jula, osvojile poslaničke mandate u Skupštini Vojvodine.