Protest "U bojkot za Novi Sad" sutra na Pozorišnom trgu

Peti protest pod nazivom "U bojkot za Novi Sad" održava se sutra, 6. marta, na Pozorišnom trgu.
Protest "U bojkot za Novi Sad" sutra na Pozorišnom trgu
Foto: 021.rs
Na protestu će se obratiti student Aleksa Šorak, narodni poslanik Ivan Kostić, Lidija Martinović (Pokret slobodna Srbija) i Tijana Bajić (šef kreativnog tima PSS).
 
Tema protesta je "snimi svog SNS bota", što se odnosi na poziv građanima da snime "skupljače sigurnih glasova" koji su poslednjih dana aktivni u Novom Sadu, ali i drugim gradovima. 
 
Okupljanje počinje u 19 časova.
  • Deja

    06.03.2020 08:42
    Botovi
    Realno, u poslednjih par meseci vece su botine ovi iz szs od onih sendvicara od pre par godina. Kaskate brate, ne pratite trendove, nije to vise u modi. Sad su u modi programi političkih organizacija, mladi kadrovi, digitalizacija i slicno. Dajte program ZA ekonomski oporavak srbije a da nije ni PROTIV koga. Malo teze
  • Ленка

    05.03.2020 18:39
    Питам се
    Зашто се искључиво окупљају на буквално најмањем новосадском тргу, кога попуни 500-600 грађана (рачунајући ту и случајне пролазнике).
  • Vertigo

    05.03.2020 16:55
    Dakle, cela "demokratska" opozicija će da boJkotuje izbore; jedino će Obradović da ih boŠkotuje!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Izbori 2020

Pastor razgovarao sa predstavnicima sedam izbornih lista

Predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor održao je konsultativne sastanke sa predstavnicima svih sedam izbornih lista, koje su nakon izbora za poslanike u Skupštinu APV, održanih 21. juna i 1. jula, osvojile poslaničke mandate u Skupštini Vojvodine.