FOTO: Na protestu "U bojkot za Novi Sad" glavna tema "sakupljači sigurnih glasova"

Peti protest pod nazivom "U bojkot za Novi Sad" održan je večeras na Pozorišnom trgu, a glavna tema bili su "botovi" koji prikupljaju sigurne glasova.
FOTO: Na protestu "U bojkot za Novi Sad" glavna tema "sakupljači sigurnih glasova"
Foto: 021.rs
Na protestu su govorili student Aleksa Šorak, narodni poslanik Ivan Kostić, Lidija Martinović (Pokret slobodna Srbija) i Tijana Bajić (šef kreativnog tima PSS).
 
Lidija Martinović iz Pokreta slobodna Srbija osvrnula se na projekat "Beograd na vodi" i rekla da Novosađani ne treba da dozvole da se isto i njima desi sa uređenjem podunavlja.
 
"Jedino u čemu su oni uspešni je manipulacija i kriminal. Kampanja od vrata do vrata u kojoj znaju vaše podatke je nezakonita", rekla je ona i ocenila da je naziv izborne liste "Aleksandar Vučić - Za našu decu" naročito ironičan kada se uzme u obzir "Zakon o nestalim bebama".
 
Rekla je i da nema smisla izlaziti na izbore jer "ovi izbori nisu ono što je potrebno za slobodnu Srbiju". "Ovi izbori su oteti rasprodati kao i sve ostalo u ovoj zemlji", zaključila je ona.
 
Tijana Bajić, šefica kreativnog tima Pokreta Slobodna Srbija koja je pokrenula akciju "Snimi svog bota" naglasila je da se sakupljači glasova stide toga što rade i da zato ne žele da ih snimaju.
 
"Treba da se stide zato što prodaju svoj glas za 500 dinara. Pa, podignite cenu zašto se prodajte jeftino? Tražite 100, 200, 300, pa što da ne i 1.000 evra, da bar znate zašto se prodajete. Pa i Vučić vam se smeje", navela je Bajić.
 
Student Aleksa Šorak zapitao se šta će biti sa "botovima" jednom kada ova vlast ode.
 
"Biće ih sramota. I pitanje je da li će im i njihova deca oprostiti. Zato se boje mobilnog kao đavo krsta, zato okreću glavu. Oni se plaše večne sramote", zaključio je Šorak.
 
Naredni protest zakazan je za petak, 13. mart.
 
  • Nemanja

    08.03.2020 18:28
    @JaDetelinarac

    Ne brini vidiš da svi odlaze odavde, svakom normalno je jasno da će ovde da ostanete samo vi botovski luzeri, penzioneri i poneko kao ja koji zarađuje pare iz inostranstva a voli da gleda kako ova greška od države umire.
  • JaDetelinarac

    08.03.2020 17:50
    Heeej, vi besni ljudi, pravac preko, nemojte nas 9vde mraciti nego ako vam se ne svidja dovidjenja, svih 27 i po ljudi koji si bili na protestu treba da postanu persone non grata, mene sramota njihove sramote!
  • Pikac

    08.03.2020 17:28
    Glasam za legalizaciju pa makar je belzebub predlozio. Pomresmo od vinjaka!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Izbori 2020

Pastor razgovarao sa predstavnicima sedam izbornih lista

Predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor održao je konsultativne sastanke sa predstavnicima svih sedam izbornih lista, koje su nakon izbora za poslanike u Skupštinu APV, održanih 21. juna i 1. jula, osvojile poslaničke mandate u Skupštini Vojvodine.