Proglašena Izborna lista Savez vojvođanskih Mađara

Gradska izborna komisija je na današnjoj sednici proglasila Izbornu listu Vajdasági Magyar Szövetség - Pásztor István - Savez vojvođanskih Mađara - Ištvan Pastor, koju je podneo Savez vojvođanskih Mađara za izbor odbornika Skupštine Grada Novog Sada.
Proglašena Izborna lista Savez vojvođanskih Mađara
Foto: 021.rs
Ova lista će na predstojećim izborima najverovatnije biti pod rednim brojem 6.
 
Do sada su na gradskom nivou proglašene izborne liste "Aleksandar Vučić - Za našu decu" koja je pod rednim brojem 1, i izborna lista "Ivica Dačić - Socijalistička partija Srbije (SPS), Jedinstvena Srbija (JS)- Dragan Marković Palma", koja je pod rednim brojem 2, Srpska radikalna stranka biće pod rednim brojem 3, Sasvim druga priča je pod rednim brojem 4, a Vojovođanski front pod rednim brojem 5.
 
GIK je danas donela i donela Rešenje o utvrđivanju položaja političke stranke nacionalne manjine.
 
Komisija je donela i rešenje kojim se utvrđuje da Savez vojvođanskih Mađara - Vajdasági Magyar Szövetség, kao podnosilac Izborne liste Vajdasági Magyar Szövetség - Pásztor István - Savez vojvođanskih Mađara - Ištvan Pastor, za izbor odbornika Skupštine Grada Novog Sada, ispunjava uslove za određivanje predstavnika u prošireni sastav Gradske izborne komisije.
  • Jocko

    13.03.2020 23:04
    @Temerin
    Ako nemaš za koga da glasaš možeš da bojkotuješ izbore. SVM verovatno ulazi u koaliciju sa SNS, za mene su naprednjaci radikali.
  • Jo napot!

    13.03.2020 16:02
    Ta stranka je sramota, isti su kao svi na politickoj sceni Srbije! Samo gledaju kako ce uvaliti guzice u fotelje nebitno sa kim budu u koaliciji! Puno Madjara vise ne glasa za njih posto to ne zasluzuju!
  • Tompas

    13.03.2020 15:09
    Deja vu
    Pa jel ti nije dosta više 30 god da ne radite ništa sad i familije i svalerke da nam isto rade ...
    Čist sadizam itd
    Onda i bojkot uopšte nije loša stvar
    Šta reći itd....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Izbori 2020

Pastor razgovarao sa predstavnicima sedam izbornih lista

Predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor održao je konsultativne sastanke sa predstavnicima svih sedam izbornih lista, koje su nakon izbora za poslanike u Skupštinu APV, održanih 21. juna i 1. jula, osvojile poslaničke mandate u Skupštini Vojvodine.