RIK proglasio listu Ujedinjena demokratska Srbija

Republička izborna komisija proglasila je izbornu listu "Ujedinjena demokratska Srbija", koju čine pokret Srbija 21, koalicija oko Lige socijaldemokrata Vojvodine u kojoj je i Vojvođanski front, Stranka moderne Srbije i Građanski demokratski forum.
RIK proglasio listu Ujedinjena demokratska Srbija
Foto: 021.rs
Komisija je utvrdila da je UDS za parlamentarne izbore 26. aprila priložila 10.562 pravno valjanih izjava birača.
 
Prvi na listi je Marko Đurišić, a među kandidatima za poslanike je i Gordana Čomić. 
 
Prethodno je RIK proglasio izborne liste "Aleksandar Vučić - Za našu decu", "Ivica Dačić - Socijalistička partija Srbije - Jedinstvena Srbija - Dragan Marković Palma", "Dr Vojislav Šešelj - Srpska radikalna stranka", "Savez vojvođanskih Mađara - Ištvan Pastor", "Aleksandar Šapić - Pobeda za Srbiju" i "Za Kraljevinu Srbiju".
  • Mozda

    29.04.2020 17:21
    Gsp V
    I nije zlonameran....samo da stavi B....ono V me asocira na 2.sv rat...a i na ostale iz 90tih sa 2 prsta....znamo koje....
  • Sanja

    16.03.2020 08:04
    @V
    LSV verovatno može da garantuje da ulazi u koaliciju sa SNS. Opet će prevariti svoje glasače pričom da ta koalicija nije moguća, kao što je bilo 2016. godine. Koriste naivne glasače.
  • mile

    16.03.2020 02:16
    a zasto vama da se pravdaju
    tu su gradjani da odluce na izborima ! a vi , dezurni dokolicari sa balkona, koji bas nista niste ucinili da se ova vlast smeni , vodu u usta i cut !!ma , ko ste bre vi ??vaama da se neko pravda ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Izbori 2020

Dačić u Vranju poručio: Će gi pobedimo

Kandidat za premijera koalicije na čijem je čelu SPS, Ivica Dačić, danas je na mitingu u Vranju, na oduševljenje prisutnih, na lokalnom dijalektu poručio da će pobediti na izborima.

Brnabić: Ne znam ko će biti novi premijer

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da ne zna ko će biti mandatar, zbog čega ne bi bilo primereno da govori šta bi radila ako ostane na sadašnjoj funkciji.

Zelenović podneo krivične prijave zbog neregularnosti na izborima u Šapcu

Gradonačelnik Šapca i nosilac liste "Šabac je naš" na lokalnim izborima u tom gradu Nebojša Zelenović izjavio je da je podneo krivičnu prijavu Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu protiv osoba za koje misli da su sprečili građane Šapca da "izraze svoju izbornu volju" i da slobodno glasaju na lokalnim izborima 5. septembra.