Dveri protestom u centru Novog Sada podržali Boška Obradovića

Nekoliko aktivista pokreta Dveri danas u podne na Trgu slobode simboličnim protestom podržalo je predsednika tog pokreta Boška Obradovića i potpredsednika Ivana Kostića koji štrajkuju glađu ispred Skupštine Srbije u Beogradu.
Dveri protestom u centru Novog Sada podržali Boška Obradovića
Foto: 021.rs

Oni su držali poruke podrške stranačkim kolegama i podsetili da su Obradović i Kostić u ime svih građana kao ličnu žrtvu na sebe uzeli podvig najstrožijeg posta tj. štrajk glađu. Okupljeni su naglas pročitali pet zahteva, a to su poštovanje Ustava i rezolucije 1244, neselektivni rad tužilaštva i sudova, zaštita eparhija Srpske pravoslavne crkve i pravoslavnih vernika u Crnoj Gori, oslobađanje medija i odlaganje izbora i stvaranje uslova za slobodne i poštene izbore.

Predsednica novosadskog odbora Dveri Ivana Stojaković se zahvalila članicama opozicionog Saveza za promene koje su podržale Obradovića i Kostića, kao i svim građanima koji ih podržavaju u borbi.

  • limanac

    29.05.2020 07:45
    i ju
    sledeci put kada sa par drugara sednem da popijem pivo zvacu vas da objavite vest kako protestvujemo simbolicno protiv nasilnika boska obradovica
  • Darko

    25.05.2020 06:53
    4 coveka koja su se doselila u Novi Sad su uz tebe.
  • monti pajton

    17.05.2020 08:36
    Flying circus
    Ispravnije bi bilo da pise 'nas petoro je mozda uz tebe' ;a ne Novi Sad je uz tebe.
    Kakve veze Novi Sad ima sa njim licno?Ili sa Djilasom?Zasto nam se namecu ovi likovi?
    Novi Sad ima licno sa Vucicem i radikalima koji su na vlasti i treba da kaze da nije uz njih a ne da ih zamenjuje ovim opskurnim likovima koji svi iz istog valova i iz istog obora seru.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Izbori 2020

Pastor razgovarao sa predstavnicima sedam izbornih lista

Predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor održao je konsultativne sastanke sa predstavnicima svih sedam izbornih lista, koje su nakon izbora za poslanike u Skupštinu APV, održanih 21. juna i 1. jula, osvojile poslaničke mandate u Skupštini Vojvodine.